Kursevi za decu     Početna                  Srpski za strance                  Ponuda za firme


                            Engleski


                            Francuski


                            Španski


                            Italijanski


                            Nemački


                            Arapski

Facebook

Kurs engleskog jezika - upis je u toku!

Poznavanje engleskog jezika u savremenom svetu danas je neophodnost! Bez obzira da li ste apsolutni početnik, ili želite da unapredite postojeće znanje ili da se pripremite za polaganje međunarodnih testova (TOEFL, Cambridge) Libry škola stranih jezika u svojoj ponudi ima kurseve engleskog jezika koji su prilagođeni potrebama polaznika. Profesori Libry škole već godinama uspešno podučavaju brojne generacije đaka.

 

 

Koliko kurs traje?

U školi stranih jezika Libry kursevi traju između dva i tri meseca, odnosno 30-35 dvočasa. U zavisnosti od želja polaznika intenzitet kursa može da bude 2,3, ili 4 puta nedeljno.

 

Grupna nastava

Kursevi se održavaju u malim grupama 3 do 6 polaznika, što omogućava interaktivno učenje u prijatnoj atmosferi, gde pojedinac dobija priliku da se izrazi i istraži svoje mogućnosti.

U školi Libry postoji mogućnost učenja u internacionalnim grupama, zbog čega je neophodno da komunicirate na ciljanom jeziku i samim tim prevazilazite barijeru (strah) komunikacije sa drugom osobom na stranom jeziku. 

 

Nastava

Od samog početka pohađanja kursa u školi Libry nastava se odvija 100% na ciljanom jeziku, što Vam omogućava da brže i temeljnije razvijete svoje konverzacijske sposobnosti. U interaktivnoj nastavi pored predavanja koriste se i dodatni materijali poput filmova, igrica, testova i čestih provera znanja. Škola Libry svojim polaznicima obezbeđuje sve potrebne marijale za uspešnu realizaciju nastave.

 

Dodatne pogodnosti

Svi polaznici škole Libry dobijaju beslatno ulazno testiranje kako bi polaznik lakše doneo odluku o nivou kursa koji odgovara njegovim potrebama, takođe zainteresovani polaznici mogu se prijave za besplatan probni čas na kome mogu uživo da vide način odvijanja nastave. Pored ovoga za sve polaznike je obezbeđeno besplatno završno testiranje i besplatan sertifikat.

 

Cena

U zavisnosti od nivoa, cena kurseva se kreće od 12 460 dinara.Postoji mogućnost plaćanja na više mesečnih rata.

 

Popust

-15% popusta ukoliko odmah upišete sledeći nivo

-30% popusta na drugi kurs ako uplatitite dva kursa odjednom

 

 

 

Zakažite besplatan probni čas i ulazno testiranje

POZOVITE

011/24 71 366

065/33 07 815